måndag 31 januari 2011

Helgen & den kommande veckan

Hela helgen har jag fått använda kryckorna, har fortfarande vätska i foten, strumporna stasar men det gör inte såååå ont så imorgon ska jag jobba!!!
Det har varit lite si & så med aktivering av Ängla.... svårt när man inte kan gå ju.
Men i lördags följde K med oss till fältet, lite smått ostadigt kändes det att gå med kryckor bland en massa stora busande hundar, men inga missöden :-)
Igår kväll så gick jag och Ängla ut på åkern här bredvid och kastade frisbee, det var en höjdare!!
Ängla gillade inte det när hon var liten, men nu var det skit skoj :-)
Köpte bara en billig frisbee om hon nu inte skulle tycka det va skoj så idag blir det till att köpa en ny... en i gummi tror jag är bäst.
En såndär bollkastare tänkte jag oxå inhandla... det är ju toppen om man nu som jag har problem med rörelser och så ibland. Att kasta en boll kan vara sjukt jobbigt om man har en dag då allt är tungt.
Fibro är ju så... det pendlar från dag till dag... eller rättare sagt minut till minut... ena minuten kan jag vara okej smärtfri och nästa minut har jag ont som fan.


I fredags skulle mamma iväg en timme och eftersom syster med sambo var i Paris över helgen så passade mamma Issa. Medans mamma var iväg så var Issa här... tyvärr kunde dom inte busa i trädgården eftersom Issa är av den sorten att hon hoppar över staket.
Men lite bus blev det inne iallafall :-)
Duktiga tjejer!!!
Fick klippt Issas klor oxå, ja... det är jag som är hela familjens kloklippare :-)
Det kunde man inte tro för några år sedan när jag inte ens vågade hålla i tången.....
Sugna på godis?????
Nu kommer snart J hem från jobbet, blir nog en runda till Nova sen eftersom Js stationära dator tydligen bestämt sig för att inte fungera mer...
Sen väntar jag 2 viktiga samtal idag eller imorgon.... spännande!!!!!
Onsdag är det lägenhetsvisning... en 3a på 81kvm

Inga kommentarer: